top of page
Etsi
  • Johanna Nordblad

TIETOA SOVELLUKSESTA

Hengityksen pidättämisen taito on tärkeä monessa urheilulajissa, kuten surffauksessa, melonnassa ja sukeltamisessa - mutta myös juoksussa ja vuorikiipeilyssä.


Hengityksen pidättäminen vahvistaa hengityselimistön lihaksia, lisää kestävyyttä ja hiilidioksidin sietokykyä sekä aktivoi elimistön omaa Epo-hormonin tuotantoa.


Vesiurheilun harrastajille hengityksen pidättämisen taito on turvallisuusasia.

Kun ymmärtää omat rajansa ja osaa pidättää hengitystä, ei hätäänny, kun joutuu veden varaan.


Tämä sovellus opettaa, miten hengitetään oikein ja miten hengitystä voi pidättää kauemmin. Se opettaa myös mielen rauhoittamista. Sovelluksessa opittavat rentoutumistekniikat ja mielen hallinnan keinot ovat hyödyllisiä kaikessa elämässä.Mieli, keho ja tunteet muodostavat kokonaisuuden.


Fyysiset tuntemukset aistitaan aina fyysisenä ja psyykkisenä kokemuksena, ja näistä syntyy ajatuksia. Nämä ajatukset riippuvat ihmisestä ja tilanteesta, ja niitä voi kontrolloida.


Omat ajatuksemme voivat saada meidät joko rauhoittumaan tai toimimaan. Se, miten reagoimme eri tuntemuksiin, voi joko vahvistaa tuntemuksia tai lieventää niitä.Miten sovelluksen tehtävät toimivat?

Sovelluksessa on erilaisia kursseja jotka sopivat niin aloittelijoille kuin edistyneemmille. Parhaaseen tulokseen pääset kun aloitat ensimmäisestä kurssista ja teet harjoituksia säännöllisesti joka päivä.


Jokaiselle päivälle on omat selkeät tehtävät, joiden aikana kuulostellaan omia tuntemuksia.


Harjoitukset suosittellaan tekemään äänet päällä, jotta niiden aikana voi keskittyä täysin harjoitukseen.


Harjoitusvideoiden äänimerkit ohjaavat harjoitettta ja ne oppii muutamalla harjoituskerralla.
38 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page