top of page

Käyttöehdot

====================

Viimeksi päivitetty: 31. tammikuuta 2022

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen Palvelumme käyttöä.

 

 

Tulkinta ja määritelmät

==============================

 

Tulkinta

--------------

Sanoilla, joiden alkukirjain on kirjoitettu isolla, on määritetty seuraavastit. Määrittely on sama riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkö- vai monikkomuodossa.

 

Määritelmät

-----------

Määritelmät näitä käyttöehtoja varten:

 

* Sovellus tarkoittaa Breath Manual digitaalista sovellusta tai mitä tahansa tekstiä, grafiikkaa, kuvia, ääntä, videota, ohjelmistoja, tietokokoelmia ja mitä tahansa muuta tallennettavaa tietoa jonka lataat mille tahansa elektroniselle laitteelle tai joka esiintyy www.breathmanual.com verkkosivustolla tai muodostaa osan siitä. 

 

* Sovelluskauppa tarkoittaa digitaalista jakelupalvelua, jota käytetään ja jonka on kehittänyt Apple Inc. (Apple App Store) tai Google Inc. (Google Play Store), josta Sovellus on ladattu.

 

* Tili tarkoittaa ainutlaatuista tiliä, joka on luotu sinulle, jotta voit käyttää Palveluamme tai Palvelumme osia.

 

* Maa viittaa Suomeen

 

* Yritys (johon viitataan tässä nimillä "Yhtiö", "Me" tai "Meidän" tässä Sopimuksessa) viittaa Green Water Pro Oy:hyn, Helsinki.

 

* Laite tarkoittaa mitä tahansa laitetta, jolla on pääsy Palveluun, kuten tietokone, matkapuhelin tai digitabletti.

 

* Palaute tarkoittaa palautetta, innovaatioita tai ehdotuksia, jotka olet lähettänyt Palvelumme ominaisuuksiin, suorituskykyyn tai toiminnallisuuteen liittyen.

 

* Sovelluksen sisäisellä ostolla tarkoitetaan tuotteen, palvelun tai tilauksen ostamista, joka on tehty Sovelluksen kautta ja joihin sovelletaan näitä ehtoja ja/tai Sovelluskaupan omia ehtoja.

 

* Palvelu viittaa Sovellukseen.

 

* Käyttöehdot (kutsutaan myös nimellä "Ehdot") tarkoittavat näitä ehtoja, jotka muodostavat sopimuksen käyttäjän ja yrityksen välillä palvelun käytöstä.

 

* Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelu tarkoittaa mitä tahansa kolmannen osapuolen tarjoamaa palvelua tai sisältöä (mukaan lukien sisällöt, tiedot, tuotteet tai palvelut), jotka Palvelu saattaa näyttää, sisällyttää tai asettaa saataville.

 

* Käyttäjä (johon viitataan tässä myös nimellä "Sinä") tarkoittaa henkilöä, joka käyttää Palvelua. Palvelu on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä tule antaa muiden käyttöön.

 

Sopimuksen hyväksyminen

==============

Käyttöehdot kattavat sekä tämän Palvelun käytön että tämän sopimuksen Käyttäjän ja Yrityksen välillä. Näissä käyttöehdoissa määritellään kaikkien käyttäjien oikeudet ja velvollisuudet Palvelun käyttöön liittyen.

 

Pääsy Palveluun ja sen käyttö edellyttää, että hyväksyt nämä Käyttöehdot ja noudatat niitä. Nämä Käyttöehdot koskevat kaikkia vierailijoita, käyttäjiä ja muita, joilla on pääsy Palveluun tai käyttävät Palvelua.

 

Käyttämällä Palvelua sitoudut noudattamaan näitä Käyttöehtoja. Jos et hyväksy näitä Käyttöehtoja tai jotain osaa näistä Käyttöehdoista, et voi käyttää Palvelua.

 

Palvelu on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä tule antaa muiden käyttöön. Palvelun sisältöä ei saa näyttää, demonstroida tai opettaa muille.

 

Vakuutat olevasi yli 18-vuotias. Yritys ei salli alle 18-vuotiaiden käyttää Palvelua.

 

Pääsy Palveluun ja sen käyttö edellyttää siitä, että hyväksyt ja noudatat Yhtiön tietosuojakäytäntöä. Tietosuojakäytäntömme kuvaa käytäntöjämme ja menettelyjämme, jotka koskevat henkilötietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät sovellusta tai verkkosivustoa, ja kertoo sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja kuinka laki suojaa sinua. Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti ennen kuin käytät palveluamme.

 

Sovelluksen sisäiset ostot

================

Sovellus voi sisältää sovelluksen sisäisiä ostoja, joiden avulla voit ostaa tuotteita, palveluita tai tilauksia.

 

Lisätietoja siitä, kuinka voit hallita Sovelluksen sisäisiä ostoksia laitteellasi, voi olla Sovelluskaupan omissa käyttöehdoissa tai laitteesi ohjeasetuksissa.

 

Sovelluksen sisäisiä ostoksia voi ostaa vain Sovelluksen sisällä. Jos teet Sovelluksen sisäisen oston, kyseistä Sovelluksen sisäistä ostosta ei voida peruuttaa sen jälkeen, kun olet aloittanut sen latauksen. Sovelluksen sisäisiä ostoja ei voi lunastaa käteisellä tai muulla vastikkeella tai muuten siirtää.

 

Jos Sovelluksen sisäistä ostoa ei ladata onnistuneesti tai se ei toimi sen jälkeen, kun se on ladattu onnistuneesti, tutkimme vian syyn saatuamme vian tietoomme tai kun olet ilmoittanut meille viasta. Päätämme kohtuuden mukaisesti, tarjoammeko sinulle korvaavan Sovelluksen sisäisen ostoksen vai annammeko sinulle korjaustiedoston vian korjaamiseksi. Emme missään tapauksessa veloita sinua Sovelluksen sisäisen ostoksen vaihtamisesta tai korjaamisesta. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että emme pystyisi korvaamaan tai korjaamaan kyseistä Sovelluksen sisäistä ostosta tai emme pysty tekemään sitä kohtuullisessa ajassa ja ilman merkittävää haittaa käyttäjälle, valtuutamme Sovelluskaupan palauttamaan Käyttäjälle summan joka enintään vastaa kyseisen sovelluksen sisäisen ostoksen hintaa. Vaihtoehtoisesti, jos haluat pyytää hyvitystä, Käyttäjä voi tehdä sen ottamalla yhteyttä suoraan Sovelluskauppaan.

 

Ymmärrät ja hyväksyt, että kaikkia laskutus- ja tapahtumaprosesseja hoitaa Sovelluskauppa, josta latasit Sovelluksen, ja niitä säätelevät kyseisen Sovelluskaupan omat ehdot.

Jos sinulla on maksuihin liittyviä ongelmia Sovelluksen sisäisten ostosten kanssa, sinun on otettava yhteyttä suoraan Sovelluskauppaan.

 

 

Käyttäjätilit  

=============

Kun luot Tilin kanssamme, sinun on annettava meille tiedot, jotka ovat aina tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla. Jos näin ei tehdä, rikotaan Käyttöehtoja, mikä voi johtaa Tilisi välittömään sulkemiseen Palvelussamme.

 

Käyttäjätunnus ja salasana ovat käyttäjäkohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa tai ilmaista kolmannelle osapuolelle tai käsitellä huolimattomasti, siten että Tilille voi päästä joku muu kuin itse Käyttäjä.

 

Olet vastuussa Palveluun pääsyssä käyttämäsi salasanan suojaamisesta ja kaikista salasanallasi tapahtuvista toimista riippumatta siitä, onko salasanasi Palvelumme tai kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelussa.

 

Sitoudut olemaan paljastamatta salasanaasi kolmannelle osapuolelle. Sinun on ilmoitettava meille välittömästi, kun huomaat merkkejä tietoturvaloukkauksista tai Tilisi luvattomasta käytöstä.

 

Et saa käyttää käyttäjätunnuksena toisen henkilön, oikeushenkilön tai yhteisön nimeä tai nimeä, joka ei ole laillisesti saatavilla käytettäväksi, nimeä tai tavaramerkkiä, joka on toisen henkilön tai yhteisön muiden kuin sinun oikeuksiesi alainen ilman asianmukaista lupaa. Myöskään nimeä, joka on muuten loukkaava, mauton tai säädytön ei saa käyttää.

 

Immateriaaliomaisuus

=====================

Palvelu ja sen alkuperäinen sisältö (pois lukien Sinun tai muiden käyttäjien tarjoama Sisältö), ominaisuudet ja toiminnot ovat ja pysyvät Yrityksen ja sen lisenssinantajien yksinomaisena omaisuutena.

 

Palvelu on suojattu tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muilla laeilla.

 

Tavaramerkkejämme ja mallisuojaa ei saa käyttää minkään tuotteen tai palvelun yhteydessä ilman Yhtiön etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

 

Palauteesi meille 

===================

Kun annat palautetta Yritykselle, luovutat Yritykselle antamasi Palautteen oikeudet, nimikkeet ja edut. Jos tällainen luovutus jostain syystä on tehoton, sitoudut myöntämään yritykselle ei-yksinomaisen, pysyvän, peruuttamattoman, rojaltivapaan, maailmanlaajuisen oikeuden ja lisenssin käyttää, jäljentää, paljastaa, alilisensoida, jakaa, muokata ja hyödyntää tällaista palautetta ilman rajoitusta.

 

Linkit muille verkkosivustoille

=======================

Palvelumme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille tai palveluihin, jotka eivät ole yrityksen omistuksessa tai hallinnassa.

 

Yhtiö ei hallitse minkään kolmannen osapuolen verkkosivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai muita käytäntöjä, eikä ota niistä vastuuta. Ymmärrät ja hyväksyt myös, että yritys ei ole suoraan tai välillisesti vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuneen tai jotka liittyvät kolmannen osapuolen verkkosivustojen tai palvelujen kautta saatavilla olevan sisältöön tai niiden tietoihin, tavaroiden tai palvelujen käyttöön tai niihin luottamiseen.

 

Suosittelemme vahvasti Sinua lukemaan kaikkien vierailemiesi kolmansien osapuolten verkkosivustojen palvelujen ehdot ja tietosuojakäytännöt.

 

Irtisanominen 

===========

Voimme poistaa tai sulkea Tilisi välittömästi, ilman ennakkoilmoitusta tai vastuuta, mistä tahansa syystä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, jos rikot tässä sopimuksessa määriteltyjä käyttöehtoja.

 

Tilin lopettamisen tai sulkemisen jälkeen oikeutesi käyttää Palvelua lakkaa välittömästi. Jos haluat lopettaa tilisi, poista sovellus ja palvelun käyttö.

 

Sovellettava lainsäädäntö

=============

Palvelua saa käyttää vain jos käyttäjän asuinpaikka on EU-maassa, Isossa Britanniassa, Norjassa tai Sveitsissä. Palvelun käyttämiseen, Sovelluksessa tehtäviin ostoihin ja näihin Käyttöehtoihin sovelletaan ensisijaisesti Suomen lakia.

 

Riitojen ratkaisu

===================

Mahdolliset riidat ratkaistaan ensisijaisesti sovittelemalla. Hyväksymällä nämä Käyttöehdot hyväksyt sen, että Palvelusta ja tästä sopimuksesta aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Riitojen ratkaisuun sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

 

Vahingonkorvaus ja vastuunrajoitukset

=======================

Vahingonkorvaus

--------------

Käyttäjä nimenomaisesti ymmärtää ja hyväksyy, että Yritys ei ole vastuussa Sovelluksessa välitettävän sisällön virheistä, puutteista tai muista vioista, eikä mistään kuluista, menetyksistä tai muista mahdollisista vahingoista, jotka saattavat aiheutua tämän Sovelluksen käyttämisestä tai Sovelluksessa annetusta informaatiosta eikä muista tappioista tai vahingoista (suorista, välillisistä, rikosoikeudellisista, varsinaisista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä, poikkeuksellisista tai muunlaisista), jotka johtuvat tämän Palvelun käytöstä tai sen käyttökelvottomuudesta tai ovat aiheutuneet tämän Palvelun sisällön virheellisyydestä tai puutteellisuudesta, riippumatta vastuuta koskevan vaateen perusteesta ja vaikka Yritykselle olisi ilmoitettu kyseisten tappioiden tai vahinkojen mahdollisuudesta. Edellä sanottu koskee myös vahinkoja, jotka johtuvat huolimattomuudesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

 

Yritys ei myöskään ole vastuussa kolmannelle osapuolelle aiheutuneista vahingoista. Vastuun määrä rajoittuu kaikissa tilanteissa Käyttäjän Palvelusta maksamaan summaan.

 

Vastuunrajoitukset

--------------

 

Sovellettavan lain ja tämän sopimuksen sallimissa rajoissa Yritys tai sen toimittajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa mistään erityisistä, satunnaisista, epäsuorista, poikkeuksellisista, välillisiä tai muunlaisista vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, voiton menetyksestä, tietojen menetyksestä, liiketoiminnan keskeytymistä, henkilövahingoista, yksityisyyden menettämisestä, jotka johtuvat Palvelun, kolmannen osapuolen ohjelmiston ja/tai palvelun kanssa käytetyn kolmannen osapuolen laitteiston käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää Palvelua tai seikoista, jotka jollain tavalla liittyvät näiden Käyttöehtojen minkä tahansa kohdan yhteyteen, vaikka Yhtiölle tai jollekin toimittajalle on ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta ja vaikka korjaustoimenpide ei täytä olennaista tarkoitustaan.

 

"SELLAISENAAN" ja "KUIN SAATAVILLA"

==========

Palvelu tarjotaan sinulle "SELLAISENAAN" ja "KUIN SAATAVILLA" ja kaikkine vikoineen ja puutteineen ilman minkäänlaista takuuta. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Yritys omassa ja Tytäryhtiöidensä ja niiden lisenssinantajien ja palveluntarjoajien puolesta nimenomaisesti irtisanoutuu kaikista takuista ja sitoumuksista, olivatpa ne nimenomaisia, oletettuja, lakisääteisiä tai muita, liittyen Palveluun, mukaan lukien kaikki oletetut takuut kaupallisuudesta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, omistusoikeudesta ja loukkaamattomuudesta sekä takuut, jotka voivat johtua kaupankäynnistä, suorituskyvystä, käytöstä tai kauppakäytännöstä. Rajoittamatta edellä mainittua, Yritys ei anna takuuta tai sitoumusta eikä anna minkäänlaista vakuutusta siitä, että Palvelu täyttää vaatimukset, saavuttaa aiotut tulokset, on yhteensopiva tai toimii muiden ohjelmistojen, sovellusten, järjestelmien tai palvelujen kanssa, toimii keskeytyksettä, täyttää kaikki suorituskyky- tai luotettavuusstandardit tai on virheetön tai että kaikki virheet tai viat voidaan korjata tai korjataan.

 

Rajoittamatta edellä mainittua, Yritys tai mikään yrityksen palveluntarjoaja ei anna minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa sitoumusta, esitystä tai takuuta: (i) Palvelun toiminnasta tai saatavuudesta tai tiedoista, sisällöstä, materiaaleista tai tuotteista jotka sisältyvät siihen; (ii) Palvelu on keskeytymätön tai virheetön; (iii) Palvelun kautta tarjottujen tietojen tai sisällön tarkkuudesta, luotettavuudesta tai ajantasaisuudesta; tai (iv) että Palvelu, sen palvelimet, sisältö tai Yritykseltä tai sen puolesta lähetetyt sähköpostit eivät sisällä viruksia, skriptejä, troijalaisia, matoja, haittaohjelmia tai muita haitallisia komponentteja.

 

Jotkin lainkäyttöalueet eivät salli tietyntyyppisten takuiden tai käyttäjän lakisääteisten oikeuksien rajoitusten poissulkemista, joten jotkin tai kaikki yllä mainituista poissulkemisista ja rajoituksista eivät välttämättä koske sinua. Mutta tällaisessa tapauksessa tässä pykälässä esitettyjä poikkeuksia ja rajoituksia sovelletaan soveltuvan lain mukaan suurimmassa määrin.

 

Sopimusehtojen tulkinta ja oikeuksista luopuminen

=======================

 

Sopimusehtojen tulkinta

------------

Jos jokin näiden Käyttöehtojen kohta katsotaan täytäntöönpanokelvottomaksi tai pätemättömäksi, kyseistä ehtoa muutetaan ja tulkitaan siten, että se täyttää voimassa olevan soveltuvan lain vaatimukset ja loput määräykset ovat edelleen voimassa.

 

Oikeuksista luopuminen

------

Näiden Käyttöehtojen mukaisen oikeuden käyttämättä jättäminen tai velvoitteen suorittamisen vaatiminen ei vaikuta osapuolen oikeuteen käyttää kyseistä oikeutta tai vaatia tällaista suorittamista myöhemmin.

Jos kumpi tahansa osapuoli luopuu tämän sopimuksen rikkomista koskevasta vaateesta tai siihen perustuvasta oikeudesta, luopuminen ei merkitse luopumista mistään myöhemmästä vaateesta tai oikeudesta.

 

Käännöksen tulkitseminen

==========================

Nämä Käyttöehdot on myös käännetty englanniksi, ja olemme antaneet ne saatavillesi palvelussamme. Hyväksyt, että alkuperäinen suomenkielinen teksti on ensisijainen tulkinta ja ristiriitatapauksissa.

 

 

Muutokset näihin ehtoihin

=====================================

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan muuttaa tai korvata näitä Käyttöehtoja milloin tahansa. Jos muutos on mielestämme olennainen pyrimme kohtuullisin keinoin ilmoittamaan asiasta vähintään 30 päivää ennen uusien ehtojen voimaantuloa.

 

Käyttäjä ottaa täyden vastuun Käyttöehtojen säännöllisestä tarkastamisesta. Palvelun käyttäminen tarkoittaa, että käyttäjä on hyväksynyt Käyttöehdot ja niissä tehdyt muutokset.

 

Jatkamalla Palvelumme käyttöä päivitysten voimaantulon jälkeen, sitoudut noudattamaan tarkistettuja Käyttöehtoja. Jos et hyväksy uusia ehtoja kokonaan tai osittain, lopeta Palvelun käyttö.

 

Ota meihin yhteyttä

==========

Jos sinulla on kysyttävää tästä Palvelusta tai näistä Käyttöehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä:

* Vierailemalla verkkosivustollamme: <http://www.breathmanual.com>

Anchor 2
Anchor 1
bottom of page