top of page
Etsi
  • Johanna Nordblad

Miksi suunnittelimme tämän sovelluksen?

Johanna Nordblad

Olin mukana suunnittelemassa tätä sovellusta, koska tiedän kokemuksesta, miten tärkeää hengityksen pidättämisen opettelu on, ja millaisia hyötyjä sen avulla voi saavuttaa.


Toimin vapaasukelluskouluttajana ja koulutan paljon aloittelijoita. Vaikka osasta heistä ei koskaan tule vapaasukeltajia, olen nähnyt, miten suurta hyötyä heille on ollut hengenpidätysharjoituksista.


Olen kouluttanut myös surffareita, melojia ja avovesi uimareita, jotka ovat saaneet koulutuksestani varmuutta ja rohkeutta. Kun he ymmärtävät hengenpidätyksen fysiologiaa ja oppivat omat rajansa, he voivat keskittyä omaan lajiinsa ja suoritukseensa.


Hengityksen pidättämisen harjoitteleminen on tuonut myös omaan elämääni paljon, niin sukeltamiseen kuin vapaa-aikaan.


Olen tehnyt vapaasukelluksessa 3 maailmanennätystä ja tällä hetkellä nimissäni on jääsukelluksen maailmanennätys, 103 metriä avannosta avantoon pelkässä uimapuvussa.


Yksi suurin syy siihen, että pystyin tähän suoritukseen kylmässä vedessä, on se, että olen oppinut hengenpidätysharjoitusten kautta käsittelemään eri tuntemuksia.


Kylmäaltistus perustuu samaan asiaan kuin hengenpidätys. Siksi hengityksen pidättämisen harjoittelu auttaa myös kylmään tottumisessa.

33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page